Tuduhaké menu pokok

2 Januari punika dinten ingkang kaping 2 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut