2 Mèi

tanggal

2 Mèi punika dinten ingkang kaping 122 utawi 123 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

  • Tgl. 2 Mèi dinten kelahirannipun Ki.Hadjardewantara Wonten Ngayugyokarto
  • 1978 - Budi Rahardjo, musikus saka band Indonésia Drive.

SédaBesut

RiyayaBesut

Tgl.2 mei dipunpèngeti minangka dinten pendhidhikan Nasional

Uga delengenBesut

1 Mèi – 2 Mèi – 3 Mèi