Tuduhaké menu pokok

2 Mèi punika dinten ingkang kaping 122 utawi 123 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

Tgl. 2 Mèi dinten kelahirannipun Ki.Hadjardewantara Wonten Ngayugyokarto

SédaBesut

RiyayaBesut

Tgl.2 mei dipunpèngeti minangka dinten pendhidhikan Nasional

Uga delengenBesut

1 Mèi – 2 Mèi – 3 Mèi