Tuduhaké menu pokok

8 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 342 utawi 343 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

7 December – 8 Dhésèmber – 9 Dhésèmber