Tuduhaké menu pokok

Cithakan:Fèbruari 2010

8 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 39 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut