Tuduhaké menu pokok
Disambig variants icon.svg

Cina (ngoko), Cinten (krama) utawi ugi dipunwastani Tionghoa (basa kaliyan tiyangipun), Tiongkok (nagari) ing basa Indonésia, punika satunggiling nagari ing Asia Wétan.