Cina (ngoko), Cinten (krama) utawi ugi dipunwastani Tionghoa (basa kaliyan tiyangipun), Tiongkok (nagari) ing basa Indonésia, punika satunggiling nagari ing Asia Wétan.


Ugi priksaniBesut

Republik Rakyat Cina

Cina Dharatan

Ganagara Cina