kanggo istilah ATM sajeroning tèknologi jaringan, pirsani Asynchronous Transfer Mode

ATM jinis Diebold 1063ix kanthi modem dial-up

ATM (Automatic teller machine utawa automated teller machine; ing Indonesia uga kadang karan anjungan tunai swatantra) iku sawijining piranti elektronik sing ngidinaké nasabah bank njupuk utawa transfer dhuwit lan ngecèk rèkening tabungan tanpa perlu dilayani déning "teller" manungsa. Akèh ATM uga bisa kanggo nyimpen dhuwit utawa cèk, transfer dhuwit utawa malah tuku prangko.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

UmumBesut

Sawetara produsèn ATMBesut