Abab, Muara Enim

kacamatan wonten ing Kabupatèn Penukal Abab Lematang Ilir

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Muara Enim {{{nama dati2}}}]]

Abab, Muara Enim
Nagara Indonésia

Abab iku kacamatan ing kabupatèn Muara Enim, Sumatra Selatan.

Kabupatèn Muara Enim