Pratélaning praja atmabuh

Pratélan iki awujud pratélan nagara lan tlatah bébas de facto liyané. Sing kapacak ing ngisor iki ya iku:

  • kabèh 192 nagara sing dadi anggota PBB lan Vatikan-ing ngisor kapacak kandel
  • 8 nagara sing ora diakoni kabèh nagara nanging sajatiné de facto mardika-ing ngisor kapacak miring
  • 38 jajahan lan praja Britania-ing ngisor kapacak mawa spasi
  • 6 nagara lan tlatah liyané sing ora mardika nanging diakoni de facto mardika-ing ngisor kapacak mawa spasi


-

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

-

ABesut

BBesut

CBesut

DBesut

EBesut

FBesut

GBesut

HBesut

IBesut

JBesut

  1. ALIHCithakan:Country data Jersey Jersey-Bailiwick of Jersey

KBesut

LBesut

MBesut

  1. ALIHCithakan:Country data Marshall Kapuloan Marshall

NBesut

OBesut

PBesut

  1. alihCithakan:Country data Papua Niu Guinéa Papua Nugini
  1. alih Cithakan:Country data Portegal Portugal

QBesut

RBesut

SBesut

TBesut

  1. ALIH Cithakan:Country data Thai Thailand

UBesut

  1. ALIH Cithakan:Country data Émirat Arab Manunggal Uni Emirat Arab

VBesut

WBesut

YBesut

ZBesut


-

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

-

Uga pirsananaBesut

Pranala njabaBesut