Tuduhaké menu pokok

Républik Palau (juga dieja Belau) iku nagara kapuloan ing Samudra Pasifik, 500 km sisih wétan Filipina. Nagara iki mardika taun 1994 saka Wewengkon Perwalian Kapuloan Pasifik kang dipréntah Amérikah Sarékat. Palau dumadi saka 8 pulo utama lan paling ora 250 pulo cilik.

Beluu er a Belau
Gendéra Lambang nagara
Sesanti: 
Antem: Belau loba klisiich er a kelulul
Kutha krajanMelekeok
Kutha paling gedhé Koror
Basa resmi Palau, Inggris
Papréntahan Républik
Kamardikan
 •  Banyu (%) dapat dihiraukan
Cacah jiwa
 •  Rantaman 2006 20.164 (191)
 •  Cacah sirah - -
GDP  (PPP) Rantaman 2005
 •  Gunggung US$0,17 miliar (189)
 •  Per kapita US$9.000 (68)
Valuta Dolar AS (USD)
Zona wektu (UTC+9)
 •  Mangsa Panas (DST)  (UTC+9)
Kodhé bèl 680
TLD Internèt .pw
* Lambang ing dhuwur iku lambang lawas Palau.

Pamérangan administratifBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut