Tuduhaké menu pokok
Collectivité de Wallis et Futuna
Gendéra Wallis dan Futuna
Basa resmi Perancis
Kutha krajan Mata-Utu
Administrator-Superior Xavier de Furst
Présidhèn Majelis Teritori Patalione Kanimoa
Raja Ana telu, miturut adat tradhisional:
Wewengkon
 – Total
 – % air

274 km²
dapat dihiraukan
Padunung
 – Total
   – Kapadhetan

15.351 (2006)
57/km²
Mata uang Franc CFP
Zona wektu UTC+12
Kode telepon 681
TLD .wf

KapuloanWallis lan Futuna iku sawijiné komunitas sberang segara (collectivité d'outre-mer) Perancis kang dumunung ing Samudra Pasifik pérangan kidul, ing antarané Fiji lan Samoa. Kapuloan iki dumadi saka telu pulo tropis vulkanis: Wallis (Uvea), Futuna, lan Alofi.

Pranala njabaBesut