Donya utawa bumi iki dipérang dadi 24 zona wektu kang béda-béda, miturut papan panggonan mau. Wektu universal kang dadi pathokan ya iku wektu GMT, wektu kang ana ing Greenwich, Inggris. Zona wektu racaké dipautaké menyang wektu GMT iki(UTC 0). Qoutes Editing

Zona wektu donya

Uga delengenBesut