Tuduhaké menu pokok

Kutha karajan utawa kutha karajan ya iku kutha papané kantor pamaréntah sing ngawasani siji tlatah utawa nagara. Contoné kutha krajan Provinsi Jawa Tengah iku Kutha Semarang.

Conto kutha krajan nagara ing donya

Uga delengenBesut

Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.