Tuduhaké menu pokok
Peta Pulau Navassa

Pulau Navassa (basa Inggris: Navassa Island; Basa Kreol Haiti: La Navase) iku pulo kang ora ana kang ndunungi Segara Karibia kang dikelola déning Dinas Perikanan lan Margasatwa Amérikah Sarékat. Navassa kalebu wewengkon kang ora kagabung (unincorporated territory) duwèké AS. Haiti nge-klaim kepemilikan pulo iki.

Pulo kang jembaré 5,2 km² iki dumunung 160 km sisih kidul Lempongan Guantanamo, Kuba, watara ping seprapaté let antara Haiti lan Jamaika.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut