Akrotiri lan Dhekelia

Akrotiri lan Dhekelia iku jajahan Britania Raya ing Siprus. Tlatah iki nduwé padunung 14.000 jiwa lan jembaré ana kurang luwih 280 km2.

Barkas:Dhekelia.png
Peta Dhekelia