Tuduhaké menu pokok

Tembung stan iku asalsaka basa Pèrsi stan utawa basa Sansekerta, sthana, sing tegesé "panggonan" utawa "nagara", amèh padha karo sufiks -land sajeroning basa Inggris. Ing basa Indonésia tembung iki dadi pura utawa astana.

BawanaBesut

  • Frangistan (basa Pèrsi:فرنگستان farangestān)

Anak bawanaBesut

NagaraBesut

Panambang-stan yèn dipigunakaké kanggo jeneng nagara lumrahé sajeroning wangun "Jeneng suku" + "-stan", kajaba jeneng Pakistan (gabungan saka jeneng suku Punjab, Afgan, Kashmir, Sindh, Baluchistan

OtonimiBesut

"Stan" liyanéBesut

Jeneng sing diusulakéBesut

Jeneng fiksiBesut

Jeneng satirisBesut