Samoa Amérikah

(Kaelih saka Samoa Amérika)
Lokasi Samoa Amérikah

Samoa Amérikah iku wewengkon ora kaorganisasi lan kapisah duwèké Amérikah Sarékat sing dumunung ana ing pérangan kidul Samudra Pasifik, ing sawétané nagara Samoa.

Populasiné ing taun 2003 ana 70.260 jiwa kanthi kapadhetan sing ndunungi 353/km². Lagu kebangsaané ya iku Amerika Samoa.