Abiosso iku siji saka sèket wolu departemen ing Pasisir Gadhing, dumunung ing laladan Sud-Comoé, lan uga minangka kutha ing departemen mau. Padunung mligi dumadi saka klompk ètnik Anyi Sanwi, siji cabang saka wong Akan.


RujukanBesut

Cithakan:Pasisir Gadhing