Wayang Adimanggala

Adimanggala ya iku Patih nagara Arwangga, salah sijiné nagara boloné Hastinapura. Nagara Awangga wis tahu dikalahake karo Karna.Sak sajeroning Karna dadi ratu Ngawangga, Karna ngangkat Adimanggala dadi réwang sing setia.