Ag. Suharti

Ag. Suharti ya iku sawijining juru gurit basa Jawa. Katrangan ngenani Suharti mung bisa dideleng sithik liwat biodhata sajroning kaloro-loroné novel. Juru gurit wadon iki miyos ing Yogyakarta 23 November 1920. Dhéwéké melu pendhidhikan ing HIS lan lulus taun 1934. Pagawéyan kang naté dilakoni ya iku dadi juru rawat sasuwéné mung sataun.[1]

RujukanBesut

  1. Suwondo, Tirto (2006). Antologi Biografi Pengarang Sastra Jawa Modern. Yogyakarta: Adi Wacana. p. 71. ISBN 979-99604-8-7.