Agus Harimurti Yudhoyono

Mayor Inf Agus Harimurti Yudhoyono, M.Sc., MPA (lair ing Bandung, Jawa Barat, 10 Agustus 1978; umur 41 taun) ya iku anan pambarepe Susilo Bambang Yudhoyono lan Kristiani Herrawati.

Agus Harimurti Yudhoyono
Mayor Infanteri Agus Harimurti Yudhoyono, M.Sc., MPA.png
Mayor Infanteri Agus Harimurti Yudhoyono
Lair (1978-08-10) Agustus 10, 1978 (umur 41)
Indonésia Bandung
BangsaIndonésia Indonesia
Alma materAkmil 2000
BojoAnnisa Pohan
AnakAlmira Tunggadewi Yudhoyono
Wong tuwaSusilo Bambang Yudhoyono dan Kristiani Herrawati

Agus krama karo Annisa Larasati Pohan, SE, MM ing taun 2005, lan duwé sawijining putri kanthi aran Almira Tunggadewi Yudhoyono.