Tuduhaké menu pokok

Akadhemi Militèr (Akmil) iku sekolah pendhidhikan TNI Angkatan Dharat ing Kutha Magelang, Jawa Tengah, Indonésia. Akadhemi Militèr nyithak Perwira TNI Angkatan Dharat. Sacara organisasi, Akadhemi Militèr dumunung ing struktur organisasi TNI Angkatan Dharat, kang dibawahi Gubernur Akadhemi Militèr. Calon Taruna Akmil asal saka lulusan SMA utawa MA.

KurikulumBesut

Pendhidhikan Akmil diayahi sajeroning 4 taun.

Pranala njabaBesut