Alain Menu

Alain Menu (lair ing Jenewa, 9 Agustus 1963; umur 59 taun) Panjenengané sawijining pambalap mobil professional asal Switserlan. Uga misuwur minangka salah sijiné pambalap mobil turing kang paling sukses ing mangsa 1990-an.Panjenengané uga kasil dadi jawara British Touring Car Championship kaping loro. Uga kagolong dadi pambalap aktif kang sukses ing balapan Super Touring saka taun 1991 nganti taun 2000. Panjenengané ing mangsa taun 2012 balapan ing turnamen World Touring Car Championship.

Alain Menu taun 2017.

Pranala njabaBesut


Cithakan:Switserlan-bio-stub