Alan Moore

Alan Moore ya iku juru tulis, mligi juru tulis komik.[1] Pakaryane kang kondhang ya iku Watchmen, V for Vendetta, lan From Hell.

Alan Moore
Alan Moore (2).jpg
Alan Moore (2008)
PakaryanJuru tulis komik

Punjul telung puluh taun dhèwèké makarya komik, saka pahlawan super ing Jack the Ripper benjur ing erotika.[1]Swamp Thing, digawé déning Moore taun 1980-an, marakake komik horor duwé industrine dhéwé nalikane penerbit komik padha 'angkat tangan' kanggo nerbitake komik kaya mangkono amarga mathok Comics Code utawa aturan komik.[1]

Cathetan sukuBesut

  1. a b c Bebergal, Peter (June 2013). "ALAN MOORE [WRITER]". The Believer. Dibukak tanggal 7 September 2016.

Pranala njabaBesut