Tuduhaké menu pokok

Alkohol sajrone kimia ya iku senyawa organik kang duwé gugus fungsional hidroksil (-OH) kaiket ing atom karbon. Sacara mirunggan, pusat karbon kudu jenuh, duwé ikatan tunggal karo telu ikatan taom kang liya.[1]

Cathetan sikilBesut

  1. [1], kaunduh (24/10/12).