Amro Juhendi

Amro Juhendi ya iku penulis Jawa. Wonten ing donya kasusastran, Bilih mboten sisip malih saking majalah Djoko Lodang lan Mekar Sari, aranipun Amro Juhendi.[1]

RujukanBesut

  1. Tirto, Suwonfo (2006). Antologi Biografi Pengarang Sastra Jawa Modern. Yogyakarta: Adi Wacana. p. 76. ISBN 979-99604-8-7.