Andika Naliputra Wirahardja

Andika Naliputra Wirahardja
Andika Naliputra Wirahardja.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairAndika Naliputra Wirahardja
ParabanAndika
Pakaryanpemain musik
PirantiKeybord

Andika Naliputra Wirahardja lair ing Bandung, 27 Novèmber 1980; umur 40 taun, Andika The Titans utawa jeneng jangkepé Andika Naliputra Wirahardja ya iku musisi saka grup musik The Titans.[1] kang sadurungé dhèwèké tau dadi juru main keyboard saka grup populer, Peterpan.

Andika karo Indra (Peterpan), mantan bassis Peterpan ndiriké sebuah band anyar jejeneng The Titans, karo kanca-kancané Tomtom (mantan drummer T-Five), Onny (mantan gitaris Five Minutes), Imot (mantan programer Rock N Roll Mafia) lan Rizki (mantan vokalis Ize Dreamband).[1]

The Titans gabung karo perusahaan rekaman besar EMI Music Indonésia lan ngerilis self titled album “The Titans”. Album kang dirilis 27 April 2007 lan inuk penghargaan Platinum Awards mung sawisé 3 wulan rilis.[1]

Diskografi karo Peterpan BandBesut

ALBUM[2]Besut

PENGHARGAAN karo Peterpan band[2]Besut

Cathetan sukuBesut

  1. a b c biografi andhika dipununduh tanggal 10 Juni 2011
  2. a b Diskografi Peterpan dipununduh tanggal 10 Juni 2011