Tuduhaké menu pokok

Alpha Trains (sadurungé tanggal 1 Januari 2010: Angel Trains International) iku sawijining firma transportasi Inggris sing nyewakaké wahana-wahana transportasi ril (basa Inggris: Rolling Stock Operating Company (utawa dicekak dadi ROSCO)). Sawisé British Rail utawa PT Kereta Api-né Britania diswastanisasi, Angel Trains banjur ngoper alih materialé British Rail. Firma panyéwan liyané saka Inggris ya iku Porterbrook lan HSBC Rail. Angel Trains ndarbèni kurang luwih 5.000 wahana rèl.

Angel Trains Limited
Disubsidi
IndhustriSepur
Diyasa1994
Kantor gedhéPortland House, Bressenden Place, London SW1E 5BH
WijilWahana ril
BabonBabcock & Brown
Sana jaringanwww.angeltrains.co.uk

Kantor punjeré ana ing London, lan saliyané iku firma iki ndarbèni cabang ing Antwerpen, Derby, Köln, Madrid lan Roma.

Angel Trains iku suwé naté dadi darbèné Bank Britania Royal Bank of Scotland, sing nuku Angel Trains ing taun 1997 saka Nomura Holdings. Ing sasi Juni 2008 didol marang firma Australia Babcock & Brown Infrastructure, sing nuku firma iki kanggo € 4,7 milyar.

GladriBesut

Pranala njabaBesut