Anggi Gida, Pagunungan Arfak

(Kaelih saka Anggi Gida, Manokwari)

Anggi Gida iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Pagunungan Arfak Propinsi Papua Kulon.

Anggi Gida
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua Kulon
KabupatènPagunungan Arfak
Kode Kemendagri92.12.02 Edit the value on Wikidata

Kabupatèn Pagunungan Arfak