Tuduhaké menu pokok
Atlit angkat wesi ngangkat beban 180 kg, Benjamin J. (25 Maret 2004).

Angkat wesi (gaya Olimpiade) iku ulah raga ngangkat beban abot sing diarani barbel. Ulah raga iki mbutuhaké kombinasi anatarané kakuwatan, fleksibilitas, konsèntrasi, kamampuan, disiplin (wigati banget), atletis, kabugaran, tèknik, mèntal lan kakuwatan fisik. Tenbung "angkat wesi" racaké kanthi ora resmi kanggo sulih tembung latihan beban.

Pranala njabaBesut