Apel mertéga

Apple butter punika wangun kenthang klempakan saka sauce apple diprodhuksi kanthi dawa, alon masak apples karo cider utawa banyu kanggo titik ngendi gula ing apples caramelizes, ngowahi apel butter coklat jero. Ing konsentrasi saka gula menehi apple butter gesang beting akeh maneh minangka ngreksa saka sauce apple.

Apple butter
Beurrée d'nièr beurre black butter on bread.jpg
Apple butter on a slice of buttered bread
JinisSpread
Panggonan asalBelgium and the Netherlands
Woworan pokokApples, cider or water
Buku masakan: Apple butter  Médhia: Apple butter