Tuduhaké menu pokok
Peta Spanyol nuduhaké lokasi Aragon

Aragon iku saka pitulas wewengkon otonomi ing Spanyol. Kutha krajané ya iku Zaragoza. Aragon wewatesan karo Perancis ing sisih lor; Catalonia ing sisih wétan; Valencia ing kidul; lan karo Castile-Leon, Castile-La Mancha, La Rioja lan Navarre ing sisih kulon.

Aragon dipérang dadi telung provinsi:

Kutha utama ing Aragon ya iku:

Pranala njabaBesut


Wilayah otonomi Spanyol (comunidades autónomas)  
Andalusia | Aragon | Asturias | Kapuloan Baleares | País Vasco | Kapuloan Canary | Cantabria | Castile–La Mancha | Castile–Leon | Catalunya | Extremadura | Galicia | Madrid | Murcia | Navarra | La Rioja | Valencia | Ceuta | Melilla | Plazas de soberanía