Arnold Poernomo (lair ing Jakarta, 15 Januari 1989; umur 31 taun) luwih misuwur kanthi jeneng Chef Arnold ya iku juru masak kang misuwur sawisé dadi juri ing acara MasterChef. Chef Arnold dipilih dadi juri wiwit taun 2013 ganti Juna Rorimpandey.

Arnold Poernomo
PakaryanKoki