Asosiasi Bal-balan Jerman

Asosiasi Bal-balan Jerman (Jerman: Deutscher Fussball-Bund (DFB)) iku badan pengendali bal-balan ing Jerman.

Asosiasi Bal-balan Jerman
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké1900
Gabung FIFA1904
Gabung UEFA1954
Situs wèb resmiwww.dfb.de
PresidhènWolfgang Niersbach

DFB diadegaké taun 1900, lan gabung marang FIFA taun 1904, sarta karo UEFA taun 1954.

PrésidhènBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut