Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
akeh -> akèh using AWB
Olahan primer [[daging]] [[klapa]] kang mateng kena kanggo substitusi utawa pengganti [[glepung]] kanggo nggawé [[jajanan]].<ref name="internet5"/>
Jajanan iki kayata [[roti]], [[biskuit]] dan [[kué]]-kué kering, [[permén]], [[és krim]] lan liya-liyané.<ref name="internet5"/>
Bentuk olahan primér kang akehakèh digawé ya iku klapa parut kering[[''desiccated coconut'']].<ref name="internet5"/>
Saliyané iku, bisa uga [[glepung]] [[klapa]] kang digawé saka [[ampas]] [[klapa]] kang wis diperes santené.<ref name="internet5"/>
=== Pigunan saka wit klapa ===
== Jinis ==
=== Klapa sawit ===
Klapa sawit [[''Elaeis'']] ya ikun [[tanduran]] kang bisa ngasilaké [[lenga]] [[karbolin]].<ref name="internet5"/> Lenga iki bisa digunaké kanggo ngoréng panganan.<ref name="internet5"/> Klapa sawit uga kalebu tanduran industri kang penting awit bisa ngasilaké lenga masak lan lenga industri, uga bahan bakar [[''biodiese'']].<ref name="internet5"/> Indonesia kalebu nagara kang ngasilake klapa sawit paling akehakèh ing donya.<ref name="internet5"/> Klapa [[sawit]] bisa urip ing [[Indonésia]] kayata ing laladan [[Acéh]], pasisir timur [[Sumatra]], [[Jawa]] lan [[Sulawesi]].<ref name="internet5">{{id}}[http://www.sinartani.com/agriprosesing/jenis-kelapa-bahan-baku-makanan-ringan-1266292176.htm](dipunundhuh tanggal 18 April 2011)</ref>
=== Klapa kuning ===
Klapa [[kuning]] ya iku [[klapa]] kang kulité wernané [[kuning]].<ref name="internet5"/>
348.872

besutan