Wekdal emasBesut

  Wekdal Emas
Bintang Wiki "Wekdal Emas" dipunanugerahaken dhumateng para panganggé ingkang sampun nyisihaken wekdalipun ingkang aji kanggé kontribusi wonten ing Wikipedia abasa Jawi. '

--36.72.219.197 30 Januari 2021 07.08 (UTC)