Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

18 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Uga pirsani sanèsipun: busak kategori sing umum banget
 
{{DEFAULTSORT:Darwin, Charles}}
[[Kategori:Wong]]
[[Kategori:Tokoh Donya]]
[[Kategori:Filsafat]]
348.872

besutan