Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Jeruk keprok: éjaan, replaced: Yen → Yèn
Panelitén Dr Huff's nemokaké flavonoid, naringenin, ing jeruk bali kang uga bisa nyegah obesitas lan sindrom metabolik. Ananging flavonoid jeruk keprok luwih akèh tinimbang kang ana ing jeruk bali.
 
Jeruk Keprok utawa ''Citrus Nobilis Lour'' urip ing laladan tropis lan subtropis. Jeruk iki populer ing masarakat. YenYèn wis mateng rasané legi, sak liyané énak dipangan, kulit jeruk keprok uga bisa nyegah kanker.
 
Zat Kimia kang ana ing jeruk keprok:
348.872

besutan