Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: déwasa → diwasa
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Pandhidhikan''' ya iku prosès kanggo peserta didik metu saka kahanan kang durung swatantra, durung déwasadiwasa, dèrèng mardika tumuju kahanan kang luwih swatantra, luwih diwasa, tanggung jawab lan berbudaya. Prosès pandhidhikan ya iku pengajaran keahlian mirunggan, pemberian lan penambahan pengetahuan, pertimbangan lan kebijaksanaan.
 
[[Gambar:Classe maternelle2.jpg|thumb|left|200 px|Siswa [[taman kanak-kanak]] ing senthong sinau]]
348.872

besutan