Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Sajarah: éjaan, replaced: senadyan → sanadyan
 
== Sajarah ==
Peradaban [[Mesir Kuna]] nyumbangaké [[papirus]] minangka média tulis. Papirus, ya iku media tulis kanggo nulis sajeroning peradaban Mesir Kuna ing mangsa wangsa [[firaun]] sabanjuré nyebar menyang sakabehing tlatah [[Wétan Tengah]] nganti [[Romawi]] ing [[Segara Tengah]] lan nyebar menyang [[Éropah]], senadyansanadyan panggunaan papirus isih dirasakaké larang banget. Saka tembung ''papirus'' (''papyrus'') iku dadi jeneng ''paper'' sajeroning [[basa Inggris]], ''papier'' sajeroning [[basa Walanda]], [[basa Jerman]], [[basa Prancis]] umpamané utawa ''papel'' sajeroning [[basa Spanyol]] sing tegesé dluwang.
<!--
 
348.872

besutan