Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Karakter Pandhukung: éjaan, replaced: duwéni → duwé, keluwarga → kulawarga
 
== Karakter Pandhukung ==
Spider-Man duwéniduwé macam-macam karakter pandhukung kang ana sajeroning [[komik]] kang penting ing masalah alur carita yèn dhèwèké iku bintang. Sawisé wong tuwané séda, [[Peter Parker]] diopeni bulike kanthi kasih sayang kang akèh, ya iku Mèi Parker, lan pak like, kang nggantekake figur bapak, Ben Parker. Sawisé Lik Ben dipateni karo maling, Bulik Mèi kang dadi siji-sijine keluwarganekulawargane Peter, lan bulike cedhak banget karo Peter.
 
J. Jonah Jameson digambarake minangka penerbit saka Daily Bugle lan bos Peter Parker lan minangka kritikus pedhes Spider-Man, mesthi ngunekake perkara-perkara kang elek babagan superhero ing koran.
348.872

besutan