Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupi → wujud
Parténipun sampun menangaken swanten mayoritas salebeting Pamilihan Umum 2005 Britania Raya tanggal [[5 Mèi]] [[2005]].
 
Blair naté rawuh dhateng [[Jakarta]] tanggal [[29 Maret]] 2006. Kunjungan punika arupiwujud kunjungan pisanan déning [[Perdhana Mentri Britania Raya]] dhumateng [[Asia Kidul-wétan]] salebeting 21 taun pungkasan. Perdhana Mentri Britania Raya pungkasan ingkang rawuh dhateng Jakarta inggih punika [[Margaret Thatcher]] ing taun [[1985]].
 
== Titel lan Pangurmatan ==
348.872

besutan