Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: antuk → olèh, sing → kang (2)
}}
 
'''Abu Bakar''' ({{lang-ar|أبو بكر الصديق}}, ''Abu Bakr ash-Shiddiq'') (lair: [[572]] - séda: [[23 Agustus]] [[634]]/21 Jumadil Akhir 13 H) kalebu salah sawijining wong-wong pisanan singkang mlebu [[Islam]]. Sawisé [[Muhammad]] séda, Abu Bakar diangkat dadi [[khalifah]] Islam pisanan antarané taun [[632]] tekan [[634]] [[Masèhi|M]]. Panjenengané lair kanthi asma '''Abdullah bin Abi Quhafah.''' Abu Bakar kalebu [[Khulafaur Rasyidin]] utawa ''khalifah singkang antukolèh pituntun''.Abu Bakar pikantuk gèlar '''Ashiddiq'''sèng artinè'''Benerakè''',nalika kèdadianè'''Isra' Mi'raj'''e kanjèng Muhammad.
 
{{kotak wiwit}}
348.872

besutan