Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

811 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
nambahi rujukan
'''''Lucy''''' ya iku filem fiksi-ilmiah Prancis ing taun 2014. Filem iki ditulis lan disutradarani déning Luc Besson lan diprodhuksi déning bojoné, Virgine Besson-Silla, kanggo perusahaan EuropaCorp. ''Setting'' filem kasebut ya iku ana ing [[Taipei]], [[Prancis]], lan [[New York|Kutha New York]]. Bintang utama ana ing filem iki ya iku Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Choi Min-sik, lan Amr Waked. Johansson ngandharaké karakter titulané, wanita sing duwé kemampuan psikokinetik nalika obat ''nootropic'' diserap menyang aliran darah.
 
Filem Lucy iki dirilis tanggal 25 Juli 2014, lan sukses ana ing ''box office''<ref>{{Cite book|url=http://dx.doi.org/10.1093/gmo/9781561592630.article.o900640|title=Box office|last=Langhans|first=Edward A.|date=2002|publisher=Oxford University Press|series=Oxford Music Online}}</ref> kanthi nyakup untung luwih saka $463 yuta. Filem iki ditampa positif déning masyarakat, nanging uga ana ''review'' kang kritikal. Senadyan pujian diwènèhaké kanggo téma, visual, lan kinerjané Johansson, sawetara kritikus nemokaké plot sing ''nonsensical.''
 
== Aleran ==
Lucy, 25 taun ya iku wong wadon Amérika Sarékat kang lagi sinau ing [[Taipei|Taipei, Taiwan,]] lan dijebak dadi mules narkoba déning pacar anyar dhèwèké Richard kanggo gembong narkoba saka [[Koréa]]. Lucy ngirimaké koper marang Pak Jang kang ngémot dokumèn, nanging sakjané ngémot 4 pakèt CPH4<ref>{{Cite journal|last=Espinet|first=Pablo|last2=Forniés|first2=Juan|last3=Martínez|first3=Francisco|last4=Sotes|first4=Milagros|last5=Lalinde|first5=Elena|last6=Moreno|first6=M.Teresa|last7=Ruiz|first7=Alejandro|last8=Welch|first8=Alan J.|date=1991-02|title=Synthesis of mono- and polynuclear perhalophenyl palladium-platinum acetylide complexes. Molecular structure of (NBu4)2[Pt2Ag2(C6F5)4(CCPh4] · 4CH2Cl2|url=http://dx.doi.org/10.1016/0022-328x(91)83106-e|journal=Journal of Organometallic Chemistry|volume=403|issue=1-2|pages=253–267|doi=10.1016/0022-328x(91)83106-e|issn=0022-328X}}</ref>, obat sintetis sing paling berharga. Sawisé nemoni yèn Richard ditémbak lan dipatèni, dhèwèké ditangkep lan tas kasebut dielu kanthi paksa menyang abdomèné kanggo ngeteraké obat kanggo didol ing [[Éropah|Eropah]] .
 
== Paraga ==
703

besutan