Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1.794 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
Digawé kanthi mertal kaca "Splash Splash Love"
'''''Splash Splash Love''''' ya iku serial televisi saka Korea Kidul kang dibintangi dening Kim Seul-gi lan Yoon Doo-joon. Seri iki pisanan ditayangake ing platform web Naver TV Cast ing format 10 babak. Seri iki banjur dirilis dening MBC tanggal 13 lan 20 Desember 2015 ing rong episode, sak episude ngemu 60 menit.

== Aleran ==
Danbi ya iku siswa SMA ing College Scholastic Ability Test (CSAT). Ananging, dheweke nduweni kalemahan ing matematika. Supaya bisa ninggalake ujian matematika wektu kuwi, Danbi lunga menyang jaman Joseon liwat warta wektu.

Ing Joseon, dheweke dadi priyagung kang ngladeni istana lan dadi kepercayaan raja Lee Do. Danbi nemokake yen ing Dinasti Joseon, ilmune dheweke ing sekolah dadi ilmu paling gedhe ing kabeh Kerajaan. Dheweke tresna karo Raja lan menehi inspirasi marang pembaharuan negarane.

== Paraga ==

=== Paraga utama ===

* Kim Seul-gi minangka Jang Dan-bi / Jang Yeong-sil
* Yoon Doo-joon minangka Yi Do <ref>{{Cite news|url=http://kpopherald.koreaherald.com/view.php?ud=201512091726492649740_2|title=Yoon Doo-joon to appear in ''Pongdang Pongdang Love''|last=Lee|first=Hye-won|date=9 December 2015|work=KPop Herald|access-date=6 May 2016}}</ref>

=== Paraga tambahan ===

* Jin Ki-joo minangka kanca So-bi So-heon / Ratu Soheon saka klan Cheongsong Shim
* Ahn Hyo-seop minangka Park Yeon / Che Ah-jin
* Go Kyu-pil minangka guru matematika Dan-bi / Kepala Kasim
* Lee Kwang-se
* Kim Soo-hyun
* Uhm Hye-jung
* Lee Jae-joon
* Kang Hyun
* Yoon Seok-ho minangka Seok (adhine Park Yeon)

=== Kameo ===

* Kim Kap-soo minangka Perdhana Mentri Hwang Hui
* Jung Kyu Soo minangka Shim On
* Im Ye-jin minangka ibune Dan-bi / Dowager Ratu Hudeok saka klan Yeoheung Min
* Lee Dae-yeon minangka Choe Man-ri

== Rujukan ==
{{Reflist}}
703

besutan