Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  1 sasi kepungkur
c
→‎Pembagian anemia: mertal tembung, replaced: ginjal → ginjel (2) using AWB
Anemia aplastik (gangguan pendamelan sel getih abrit dipunsertai gangguan pendamelan sel getih sanèsipun) lan anemia aplastik sel getih abrit ingkang murni.
 
Risakipun sungsum balung kados wonten ing keganasipun, osteoporosis, lan myelo fibrosis (jaringan sungsum balung dipun-gantos jaringan fibrosis) kados wonten ing lelara ginjalginjel kronis lan defiensi [[vitamin]] D.
 
Produksi hormone pankreas kirang, kados wonten ing:
# Penyakit [[ginjalginjel]] pankreas
# Prodhuksi hormon klanjer gondhok kirang
# Prodhuksi hormone pituitary kirang
348.872

besutan