Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

26 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: mr:कोरिया
[[lv:Koreja]]
[[mk:Кореја]]
[[mr:कोरिया]]
[[ms:Korea]]
[[nds:Korea]]
40.143

besutan