Babel:
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-1This user can contribute with a basic level of English.


Nami kula Theresia Suryati, lair lan manggen ing Magelang.
Kula mlebet dados panganggé punika amargi pengen nyinaoni lan nambah kawruh basa Jawi.
Mugi-mugi Wikipédia basa Jawi tambah pepak artikelipun lan tambah kathah pengagemipun.

Aksara JawaBesut

ꦤꦩꦶ ꦏꦸꦭ ꦛꦺꦫꦺꦱꦶꦪ ꦱꦸꦂꦪꦠꦶ꧈​ ꦥꦔꦁꦒꦺ ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦝꦶ ꦪ ꦧꦱ ꦗꦮꦶ ꦮꦶꦮꦶꦠ꧀ ꦠꦲꦸꦤ꧀ ꧇꧒꧐꧐꧗꧇​꧉​

Pranala wigatiBesut

Bintang WikiJvBesut

PirantiBesut

1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidhata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

30 Novèmber 2020

29 Novèmber 2020

28 Novèmber 2020

27 Novèmber 2020

26 Novèmber 2020

25 Novèmber 2020

24 Novèmber 2020


1000 artikel anyar