Prajanjian Anyar (Basa Indonésia: Perjanjian Baru), iku péranganing Alkitab Kristen sing tinulis sawisé kelairan Gusti Yesus. Kitab Prajanjian Anyar kabèh ditulis nganggo basa Yunani. Tembung "Prejanjèan Anyar" iku dijarwakaké saka basa Latin, Novum Testamentum, sing jarwan saka Basa Yunani: ΗΚαινη Διαθηκη, I Keni Diathiki. Isiné kasusun saka Injil lan layang-layang. Sabagéyan gedhé ya layang-layangé Paulus marang para umat jemuwah.

IsiBesut

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut