Tuduhaké menu pokok

Injil Lukas iku kitab Injil sing dikarang déning Santo Lukas. Santo Lukas utawa Lukas iku miturut tradhisi siji dhokter. Dhèwèke saliyané manulis Injil iku, ya nulis kitab Para Rasul. Miturut para nimpuna Alkitab, kitab iki ditulis sakiwa-tengené taun 62 Masehi.[1]

RujukanBesut

  1. The Nelson Study Bible. Thomas Nelson, Inc. 1997