Tuduhaké menu pokok

Magelang iku ana ing Dataran Kedu, antarané Gunung Merbabu lan Gunung Sumbing ing Jawa Tengah, Indonésia. Manut struktur pamaréntahan, Magelang dibagi dadi 2, ya iku kabupatèn lan kotamadya. Kabupatèn Magelang lan Kotamadya Magelang.

Uga delengen:Besut